TROUWKLEED & FEESTKLEDING

TROUWKLEED & FEESTKLEDING

Kunt u een satijnen trouwjurk wassen? De vuile onderkant van een trouwjurk schoonmaken? Uw trouwkostuum laten reinigen en een tweede leven geven? Mogen zijden bruidsjurken naar de droogkuis? Hoe gemakkelijk kan u vlekken verwijderen uit een kostuum? Wat kost de droogkuis van uw trouwkleed?

Wasserij De Parel heeft de expertise in huis om uw trouwkleed, trouwkostuum of suitekledij te reinigen en opnieuw te laten schitteren. Een avondjurk met parels, voile of zijde? Geen probleem! Kom langs met uw trouwkleed en wij geven gericht advies en een eerlijke inschatting.

Uw trouwkleed zo goed als nieuw?

Dat kan! Tenzij u letterlijk in een inktpot valt met uw jurk, zijn de meeste hardnekkige vlekken voor 99,9 % te verwijderen. Voor een trouwkleed nemen we graag onze tijd zodat we erg nauwkeurig, laag per laag kunnen schoonmaken. Afhankelijk van de stof kunnen we opteren voor droogkuis of 100 % wassen met de hand. Wilt u uw trouwjurk laten inkorten? Top, wij brengen u in contact met onze naaister. 

Wasserij De Parel specialiseert zich niet alleen in het wassen van bruidsjurken, maar alle soorten avondjurken, suitekledij of kostuums. Ook de bijhorende accessoires kunnen schoongemaakt worden.

Waarvoor kan u bij Wasserij De Parel terecht?

  • Reinigen van trouwkleed, trouwkostuum en suitekledij
  • Wassen, drogen en strijken van suite accessoires zoals sjaaltjes, strikjes, handschoenen, das, sleep, handtassen en hoeden
  • Trouwkleed reinigen duurt gemiddeld 3 weken
  • Kwalitatieve en secure behandeling afhankelijk van de stof
  • Ophaalservice of afhaalservice is mogelijk in de ruime regio van Scherpenheuvel, Tienen, Aarschot, Leuven, Bonheiden, Heist op den berg en Herselt.
  • Nauwkeurige en kwalitatieve service
  • Gratis professioneel advies

Wasvoorschriften geven we nooit telefonisch. Wilt u een beroep doen op onze professionele kennis, kom gerust langs met uw trouwjurk of trouwkostuum. Enkel als we de stof en de vlekken zien, kunnen we ook correct advies geven.

Wilt u uw trouwkleed wassen? Neem contact op met onze wasserij en droogkuis te Aarschot.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x