HORECA

HORECA

U zit in de horeca sector en zoekt nog een betrouwbare was- en strijkservice voor uw keukenlinnen, tafellinnen, servetten en kokskleding? De stoelhoezen van uw feestzaal laten wassen? Uw tafellinnen perfect wit gewassen en strak gestreken?

Welkom bij Wasserij De Parel in Aarschot, uw was-, droog- en strijkexpert met meer dan 60 jaar ervaring! Wij zijn een vaste partner voor de bedrijfskleding en keukenlinnen van heel wat horecazaken in Vlaanderen en blijven zelfs tijdens verlof en feestdagen open om u van dienst te zijn.

Was en strijkservice voor horeca

Tafellakens, lopers, servetten, kokskleding, witte hemden van het zaalpersoneel, keukenlinnen, gastendoekjes, stoelhoezen, … Onze wasserij pakt vlekken streng aan en controleert uw horeca linnen handmatig. Zijn de vlekken er niet uit? Dan wassen we opnieuw! Ook op strijkvlak werken we perfectionistisch. Geen grote industriële machines bij ons maar manueel strijken en plooien met de strijkrol. Dat geeft het beste resultaat! 

Schitterend witte hemden en kreukvrije tafellinnen. Dit bepaalt mee het imago van uw restaurant, brasserie of feestzaal. Wasserij De Parel zet alles op alles voor een vlekkeloze en piekfijne samenwerking met horeca zaken.

Waarvoor kan u bij Wasserij De Parel terecht?

  • Wassen, drogen, strijken en plooien van horeca linnen
  • Wasserij voor kokskleding, bedrijfskleding, tafellinnen, gastendoekjes, linnen servetten, tafelloper, keukenlinnen, theedoeken tot stoelhoezen en meer
  • Schorten met bedrijfsnaam op (genaaid of geplakt): speciale behandeling
  • Manuele kwaliteitscontrole zonder meerkost
  • Chemische reiniging van kostuums
  • Ophaalservice of afhaalservice is mogelijk in de ruime regio van Scherpenheuvel, Tienen, Aarschot, Leuven, Bonheiden, Heist op den berg en Herselt
  • Snelle service: gemiddeld 2 à 3 dagen
  • Wasserij biedt permanentie aan voor horecazaken tijdens verlof- en feestperiodes

Katoenen of synthetische stoffen? Donkerrode of witte schorten? Droogkuis of speciale behandeling? Ons team van experten werkt hard en nauwkeurig en zorgt voor een professionele afwerking met de puntjes op de i.

Zoekt u een samenwerking met een droogkuis wasserij uit Aarschot om uw horeca linnen en kleding te laten wassen? Wij maken graag tijd voor u vrij! >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x